Search
Close this search box.

menu

Online stembevrijdingspakket Zing!
Met inspiratie vanuit zeven eeuwenoude thema's

ZING!’ is een online stembevrijdingspakket om je te stimuleren om zingen als dagelijkse beoefening te integreren in je leven. Met inspiratie vanuit de zeven Latifa thema’s, krijg je zeven weken achter elkaar nieuwe zangtips en muzikale video’s om je hierin te ondersteunen.

Wanneer je ‘ZING!’ als thuispakket koopt dan koop je een lidmaatschap voor de online omgeving waarin dit programma staat. Tijdens je aanmelding creëer je een wachtwoord en zo kun je inloggen in je account. Je doorloopt dan zelf het programma en wanneer je wilt kun je dit in de toekomst opnieuw doorlopen. Je lidmaatschap blijft behouden na de zeven weken.

Houd rekening met een tijdsinvestering van (idealiter) minimaal 10 minuten per dag om te zingen, elke week tussen de 20 en 30 minuten video content en zo’n 10 tot 20 minuten om de opdrachten van de werkbladen uit te voeren.

Een paar zinnen uit een reactie van een deelnemer, die zichzelf omschrijft als: ‘man van 67 jaar, heb vrijwel geen zangervaring, ben zeker niet muzikaal, heb weinig ritmegevoel’:

‘Jullie hebben een fantastisch zangprogramma samengesteld. Niets dan lof en complimenten voor dat wat Zing nu is. Voelbaar is dat er heel veel ervaring, kennis, inspiratie en liefde in het programma zit. 
Opvallend was dat ik me na 10 min zingen altijd opgeruimder, stiller en geaarder voelde. Ik had meestal het gevoel dat alles goed is zoals het nu is.
Ik heb tijdens het programma het boek van Jan gelezen, een juweeltje. Prachtig, inspirerend en zo heerlijk down to earth. Ik ben het nu aan het herlezen. Er staat zo veel waardevols in. Wat een geschenk!’

Klik hier voor meer informatie.