menu

Kennismakingsmiddag ‘Jij Bent Muziek’
Vrijburg, Amsterdam, vrijdag 29 september

Is het een workshop? Een open middag? Is het een voorstelling, een meezingconcert? Is het ernst of entertainment? Het is een wat wonderlijke mix van dat alles. Het is soms een vrolijke boel, dan weer een stemmige stilte. Maar de kans is vrij groot dat je er opgewekt vandaan gaat, met (nog) meer vertrouwen in je eigen zingen.

Je maakt deze middag kennis met stembevrijding (en met mij). Je krijgt voorproefjes. maar toch kan er ook al veel gebeuren. Het uitgangspunt van stembevrijding is: jouw muziek ben je zelf. Die muziek kan niemand je afpakken. En die kan ook niemand namens jou maken. Maar jij wel. Er komt van alles langs, deze middag: de durf om los te laten, de eenvoud van zingen, het belang van echt luisteren, de muzikale schoonheid in ieder mens, de trilling van wat er in ons leeft, hoe alles er toe doet, de uniekheid van jouw stem en jouw muziek, de vreugde van samen zingen, en natuurlijk: de ruimte die je zelf kunt voelen en ook kunt geven aan anderen als je je even helemaal vrij voelt.

De mantra-avond ‘Het Lied van de Ziel’ sluit aan op het middagprogramma. Het is een mooi geheel, maar je kunt ook kiezen voor een van beide dagdelen. Wil je meedoen? Of meer informatie over data, prijzen, locaties, aanmelden? Klik hieronder op het logo van het Centrum voor Stembevrijding voor alle wetenswaardigheden.

Deze middag kun je ook bijwonen op diverse andere plaatsen in het land, klik daarvoor hier