Workshop Diepe Verlangens, Grote Dromen

"Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us." -
Marianne Williamson

Dagworkshop stembevrijding o.l.v. Anna Fernhout.
 
Je herkent het vast: de verleiding om opgeslokt te worden door prikkels van buitenaf. Met de telefoon en laptop bij de hand heb je de toegang tot allerlei virtueel vermaak. Verveling is met één klik verholpen. Naast dat dit vermaak prettig is kan het ook een vlucht worden om niet te hoeven voelen hoe het werkelijk met je gaat. Het wordt een manier om aan de oppervlakte te blijven, waardoor je gevoelens van ongemak en onzekerheid dempt. En waardoor het tegelijkertijd moeilijker wordt om te voelen wat jij nu echt wilt en waar jij nu echt blij van wordt.

Deze workshop gaat over contact maken met wat er in jou leeft. 

Zingen helpt ons om de weg te vinden naar diepere lagen in onszelf. Juist door klanken te zingen kunnen we opeens bij de emoties en gevoelsladingen die onder de oppervlakte al aanwezig waren. Het geeft je meer helderheid over jezelf, over waar je staat en wat je wilt.

Op deze stembevrijdingsdag doen we lichaams- en zangoefeningen om steeds dichter te komen bij wat er nu in jou leeft en wat jouw verlangens en dromen zijn. Zingen laat zien waar jij jezelf moeiteloos uit en waar jij jezelf inhoudt of forceert. De stemmetjes in je hoofd die je tegenkomt tijdens het zingen zijn waarschijnlijk dezelfde stemmetjes die je tegenkomt wanneer jij een spannende stap zet op jouw eigenzinnige pad.

Durven leven wat jouw hart je ingeeft is niet weggelegd voor bangeriken

 

 

                                                   

 

Datum Zondag 25 maart 2018
Tijden
10.00 - 17.00 uur
Locatie
Q Factory, Amsterdam        
Kosten
€ 82,50*
Aanmelden
(verplicht)    
 
 * Als de prijs een doorslaggevend bezwaar voor je is, neem dan contact met ons op voor een eventuele oplossing.

 

                                                                                                                        Terug naar eendaagse workshops

 

We vroegen aan Anna wat de inspiratie achter het schrijven van deze workshop was:
Anna: Ik ben een actieve 30'er, wonend in de stad, met veel prikkels en mensen om me heen. Ik merk zelf dat het makkelijk is om me te laten afleiden in het leven door de dagelijkse waan. Dagen vliegen voorbij. Vermaak is altijd dichtbij. Dit is enerzijds een fijn iets, maar tegelijkertijd voel ik sterk dat mijn dromen en verlangens aandacht nodig hebben. Ze hebben voeding nodig. En dit kan alleen als ik met mijn aandacht naar binnen ga. Het vergt bereidheid. Wat ik eigenlijk doe in deze workshop is iets faciliteren wat ik zelf nodig heb in het leven: tijd en ruimte om met m'n aandacht naar binnen te gaan. Om echt te voelen wat ik wil. Wat de volgende stap is.