Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de online versie

 

Muziek zit in de lucht
Je neemt er gewoon zoveel van als je nodig hebt
(Edward Elgar)
 

Beste lezer,
 
In onze laatste nieuwsbrief voor de zomerstop hebben we al aangekondigd dat we in een kort extra nieuwsbriefje de datum zouden melden van onze nieuwe cd-opnamesessie.
 
Dat zal zijn op zaterdag 26 oktober. In de kaders hieronder tref je daarover meer informatie aan. 
 
En nu we toch in de lucht zijn melden we je meteen een paar andere dingen.
 
* We starten een nieuwe activiteit: Ruimte, Stem & Yoga. Een combinatie van, je raadt het al, stembevrijding en yoga. Een cyclus van 7 middagen, o.l.v. Chantal Goossens, die zowel yogadocente als stembevrijder is.

* Er komt begin oktober weer een intensief zangweekend, eveneens o.l.v.Chantal Goossens

* Goed nieuws voor de kinderen: op zondag 29 september zijn ze weer welkom bij het Magische Lied.

* Er zijn nieuwe data bekend van eendaagse workshops in Amsterdam, Breda en Den Haag, en ook van de workshopserie Voluit Vrouw.

Goed om te weten als je vragen hebt: ons kantoor zal gesloten zijn van 26 juli t/m 11 aug. en van 17 aug. t/m 1 sept. 2013. Binnenkomende mail zal in die weken af en toe gelezen worden.
 
We wensen je graag een heerlijke zomer.
 
Jan Kortie
Josine Crolla
 
 
CD Opname
 
Op zaterdag 26 oktober vindt de (tweede) opnamemiddag plaats voor onze derde cd. We doen dat weer in de Amstelkerk, de deuren gaan open vanaf 13.00 uur. We gaan om 13.30 uur van start en werken tot uiterlijk 18.00 uur.
        
Je bent welkom om mee te zingen als je bij ons al eens eerder een mantra-avond hebt bijgewoond.
 
We zullen een deel van de in februari al opgenomen nummers opnieuw inzingen, maar mogelijk ook één of twee andere liederen.
 
We vragen je een bijdrage van € 7,50. De consumpties zijn die middag gratis. Je kunt je inschrijven via onze website. Let er daarbij op dat mannen en vrouwen apart van elkaar moeten worden aangemeld.
 
Ruimte, Stem & Yoga
 
Een nieuwe activiteit in ons zich immer uitbreidende aanbod. Chantal Goossens is zowel yoga-docente als stembevrijder, dus het kon eigenlijk niet uitblijven: een samenkomen van die twee, met veel succes uitgeprobeerd tijdens onze recente zomerzangweek.
 
Een deelnemer schreef daarna: "Wat jouw yoga en daarbij stembevrijding gedaan heeft, is nauwelijks onder woorden te brengen. Wat me opvalt is dat dat wat zich aandient steeds meer ruimte mag krijgen, waardoor ik voel dat ik ook steeds meer ruimte moeiteloos inneem....... Bij zon ontdekking komt de lach boven en zie ik steeds meer de humor van het leven en van onze spelletjes daarin....... Het maakt me vrolijk.
 
Mooier kunnen wij het niet formuleren. 
 
Voor meer informatie: klik hier. Aanmelden kan via info@jankortie.nl
 
Zangweekend De Vogel en Het Hoogste Lied: 5-7 oktober 
 
Voor de derde maal organiseren we een intensief zangweekend op De Nieuwe Voorde (in Laag Zuthem, bij Zwolle).
Onder de warmhartige begeleiding van Chantal Goossens. Een prachtige gelegenheid om flinke stappen te zetten. Je komt op vrijdag misschien een tikje gespannen binnen en op zondag zing je als nooit tevoren. Echt waar.
 
Meer informatie: klik hier.
 
Het Magische Lied: familie-mantrazingen op zondag 29 september a.s.

Na drie keer uitproberen kristalliseert zich steeds meer de vorm uit waarin kinderen echt tot hun recht komen in het zingen van mantra's. Ze zijn weer welkom voor een magische middag, samen met begeleidende volwassenen, die er natuurlijk ook van genieten. Onder de enthousiasmerende leiding van Chantal Goossens, met assistentie van Lambert Mutsaers. 

Meer informatie: klik hier.