Weekend De Stem van Intimiteit
Onderzoek naar intimiteit is een eindeloos liefdevol pad dat nooit ophoudt, dat ons helpt verzachten en bekrachtigen. Dat onze vitaliteit tot leven wekt. 
- Sarah Jens           
 
                       

Tantra en Stembevrijding gaan beiden over een pad dat leidt naar WAAR zijn. Onszelf ontbloten van allerlei mechanismen door een bedding te creëren waarin alles in en van ons gezien kan worden en niet onbelangrijk, gedeeld en geuit en bezongen kan worden. Stembevrijding heeft als belangrijkste vorm zingen en Tantra ziet seksualiteit en intimiteit als een helpende vorm om jezelf in te leren kennen en in diepere lagen te kunnen smelten. 

Beide stromingen gaan over zelfonderzoek en over dat wat ontdekt wordt belichten en naar buiten laten komen. In ieders eigen tempo, in ieders eigen maat. Dat is een intiem proces.

Het gaat voor mij niet over letterlijk ontbloten (hoewel dat mag), maar over intiem durven zijn met je eigen groeiprocessen in het samenzijn. Hoe beweeg je dan, hoe zing je dan, hoe kan je toelaten wat zich laat voelen en hoe laat je de ander daarin toe. Dat is een eindeloos liefdevol pad dat nooit ophoudt, dat ons helpt verzachten en bekrachtigen. Dat onze vitaliteit tot leven wekt. Dat ons door pijn en angst heen uitnodigt naar een vrijer en vreugdevol bestaan. Ik hou er zo van om daar samen in op weg te zijn. Samen zullen we dit weekend in deze thema’s vertoeven.

We zullen bewegen, oefeningen doen waarin je jezelf kunt onderzoeken in verschillende thema’s, we zullen massages doen die je helpen openen. We zullen aandacht hebben voor je bekken- en je keelgebied en natuurlijk zullen we zingen, gezamenlijk en individueel.

Groepsgrootte: max. 20 vrouwen die bij ons een eendaagse workshop of meerdaagse serie hebben gevolgd ofwel een van onze opleidingen. Het weekend wordt geleid door Sarah Jens en Anna Fernhout. 

Weet je zeer welkom. Als je wilt overleggen over jouw deelname kun je contact opnemen met Sarah Jens: sarah.jens@jankortie.nl

       

 Data 12 t/m 14 april 2019
 Tijden vrijdag 12 april om 19.30 u (18.00 h inloop en soep) tot zondag 14 april 16.00 u.
 Locatie Het Balkon, Vasse
 Kosten € 495
 Aanmelden via online reserveren