Avondworkshop Zuchten, Zingen, Zakken
 
Zuchten, Zingen, Zakken!

Een avondworkshop stembevrijding midden in de week in Amsterdam. Onder leiding van Anna Fernhout. 


Zingen verbindt! Met jezelf, met de ander en met het leven. Daarbij is zingen om allerlei redenen ook nog eens gezond. Het verhoogt je concentratie en versterkt je immuunsysteem. En het leukste is nog wel dat het het 'knuffelhormoon' oxytocine aanmaakt, wat een ontspannende werking heeft. Alles bij elkaar genomen zou je eigenlijk wel gek zijn om niet te zingen. Dus voor de algehele bevordering van de gezondheids- en de geestestoestand van de mens zijn we begonnen met ook avonden stembevrijding te geven. 
 
Deze avondworkshops stembevrijding zijn bedoeld voor wie nog nooit iets met stembevrijding heeft gedaan. Ook zijn ze bedoeld voor wie er al jaren stembevrijding op heeft zitten. Het is een fijne gelegenheid om weer even stil te staan bij wat er nu is. Wat leeft er nu in jou? Wat wil er gezongen worden? Gedeeld worden? Daarbij is het uitgangspunt:

Alles in jou doet ertoe. 
 
Tijdens deze workshop doen maken we contact met ons lichaam, delen we met elkaar en zingen we wat af natuurlijk. Afsluitend zingen we samen een mantra. Anna Fernhout leidt deze avonden en begeleidt ook op gitaar. Al zuchtend en zingend zakken we meer in onszelf. 
 

                                                                 
 

Locatie    
Amsterdam
Data

Tijden
19.30 - 21.30 uur
Kosten € 25 per keer 
Jongeren tot 21 en minimum inkomens krijgen 30% korting: € 17,50
Aanmelden  
Klik hier om te reserveren