CD's Jan Kortie
CD -  Van Ohm en Amen

In 2009 in de Amstelkerk opgenomen live-registratie van Het Lied van de Ziel. Om naar te luisteren en om bij mee te zingen.

 
Prijs: € 14,95  Bestellen


 
 
CD 2 -  Noyana, cd met boekje
Onze tweede cd bevat 10 mantra's zoals we die zingen bij Het Lied van de Ziel. Live opgenomen in de Amstelkerk. 'Noyana' is een full colour boekje van 26 pagina's met voor elke mantra een eigen stilleven. En achterin de cd waarop de stilte tot leven komt.
Het boekje is hardcover en gebonden. De cd heeft een speelduur van ruim 73 minuten.
 
Meer informatie over o.a. de inhoud van de cd: Inhoud cd 2>>
 
 
Prijs: € 19,90  Bestellen
 
 
CD 3 - Het Lied van Het, boek én cd 
 
Deze derde cd komt bij het tweede boek van Jan Kortie. 
Deze cd bevat weer nieuwe mantra's, heerlijk om bij te zingen of om naar te luisteren, de meeste van de hand van Jan Kortie. Hij begeleidt op piano, maar je hoort ook de vioolmuziek van Petra Griffioen en Maaike Gerritsen.
En het is een boek vol inspiratie over zingen, over muziek, over mystiek. Over het zingen van de stilte. Met prachtige foto's door Hapé Smeele gemaakt tijdens opnamedagen. Iedere mantra heeft een eigen hoofdstuk en is aanknopingspunt voor bespiegelingen over muziek en mystiek.

Is er een betere manier om het mysterie van het leven te beleven en te delen dan in gezang? Laat je meenemen in verwondering en in een opgewekt enthousiasme langs thema's die ons leven beroeren. Op weg naar, ja, wat eigenlijk? Het Mysterie? Het Geheim? Het Mystieke? Het Begin? Of kortweg: Het?
 
 
Prijs € 22,50  Bestellen