Inspiratiedag Land van Rouw
 
 
Inspiratiedag Land van Rouw o.l.v. Jan Kortie
Over het au in de rouw
 
Sinds een aantal jaren verzorgt Jan Kortie een onderdeel in de vervolgopleiding van Land van Rouw. Onze stem kan namelijk een mooi hulpmiddel zijn bij het omgaan met verlies.
Nu heeft Land van Rouw Jan uitgenodigd om een inspiratiedag te leiden. Die dag is natuurlijk op de eerste plaats interessant voor iedereen die professioneel met rouw te maken heeft, maar ook andere belangstellenden zijn welkom.
 
Zingen is een ongeëvenaarde ingang, ook om pijnlijke lagen van rouw en verlies ruimte geven. Voor iedereen, ongeacht hoe jij zelf of anderen denken over jouw zingen. Alles wat we durven laten horen aan onszelf en aan elkaar brengt ons bij meer vrijheid, meer ruimte en meer verbinding. Deze dag wil je daarin inspireren, en is tegelijk een vorm van zelfzorg.
 
We gaan op deze dag allerlei oefeningen doen die ons op dat pad kunnen helpen. Wat wil jouw stem doen? Waar vind je de stroom van muziek die jou moeiteloos meevoert, waar je niet meer je best hoeft te doen, waar je niet meer jezelf hoeft in te houden of juist te forceren? En natuurlijk gaat het ook over: wat heeft de stem ons te bieden als het gaat om rouw en verlies? Wat gebeurt er als je au zegt of zelfs zingt?
We gaan ook samen mantra’s zingen, die ons helpen om contact te maken met diepere lagen in onszelf. En we zullen samen stil zijn, omdat stilte en muziek zo elkaar kunnen versterken, en samen troostend en helend werken. En ons doen voelen hoe krachtig we in wezen zijn.
 
‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, dus iedereen is welkom. Er is plaats voor ongeveer 100 mensen.
 
Praktische informatie

 Datum  29 maart 2018 (Witte Donderdag)
 Tijden  10.00 - 16.00 uur
 Kosten  € 95 incl. koffie/thee en lunch
 Locatie  Conferentieoord de Poort in Groesbeek
 Aanmelden  via www.landvanrouw.nl