Goud!
Voor deelnemers aan onze langere leergangen (bv. Michelangelo, het Introductiejaar en de series Voluit Vrouw en de Stem van Liefde en Angst) die graag een volgende stap zetten in hun zingen, is er de verdiepingsleergang Goud! De leergang is ook interessant voor afgestudeerde stembevrijders die hun zingen willen 'onderhouden'

Goud! is ontstaan uit de behoefte van deelnemers aan eerdere programma’s om hun zingen verder uit te diepen. Samen met de andere deelnemers kun je je opnieuw overgeven aan hoe jouw zingen nu blijkt te klinken. Net als elke dag een nieuw en onbeschreven blad is, zo zoekt ook onze stem steeds weer naar nieuwe ruimte om ons te helpen afdalen in waar we nu zijn. Dat blijft altijd een verrassende zoektocht met een onbekende uitkomst. 
 
Zingend kun je steeds weer je verlangen ervaren naar wie jij ten diepste bent. Jezelf daarvoor te openen, zonder oordeel te kijken, te verzachten en weer een stap te zetten, geheel in jouw eigen tempo, blijft een levenslange én prachtige oefening. 
In Goud! werken we o.a. in tweetallen. In het contact met de ander valt veel te zien en te leren over jezelf – en over hoe je zingen zich daarin kan verdiepen. Ook fysiek werk en solo’s maken deel uit van het programma, evenals huiswerkopdrachten. 
 
Marjo Brenters begeleidt de serie. Onder het motto ‘Kom maar in het licht!’ zal zij je keer op keer uitnodigen verder te kijken en jezelf te openen voor de nieuwe ervaring van jouw geluid. Een aantal keren is er pianobegeleiding.
Er is plaats voor maximaal veertien deelnemers.  

Je bent van harte welkom je in te schrijven voor Goud! Of vraag de folder aan via info@jankortie.nl
 
 
Locatie Q-Factory, Amsterdam
Data
Vrijdagen 16 nov, 14 dec (2018) 18 jan, 22 feb, 22 mrt, 26 apr en 24 mei (2019)
Tijden
11.00 tot 17.00 uur
Kosten  informatie volgt binnenkort
Aanmelden en informatie   
 

Je kunt je aanmelden via info@jankortie.nl
Als je meer wilt weten over de inhoud kun je contact opnemen met Marjo Brenters via marjo.brenters@jankortie.nl