De Stem van Waarheid en Vrijheid
Vrijheid is een diep verlangen in ieder mens.

Terwijl wij gezegend zijn met het leven in een werelddeel waar we in relatieve vrijheid kunnen leven, voelen we ons innerlijk vaak minder vrij. We zijn bevangen door oude ervaringen, voelen blokkades in ons lichaam en in contact. We worden teruggehouden in onzekerheden, angst of pijn. Maar diep vanbinnen hebben we allemaal een ruimte waar we heel zijn, vrij zijn, vreugde ervaren.

Zingen is een vorm die zich er geweldig voor leent om deze ruimte te verkennen. 

In deze serie kom je o.a. door de trilling van jouw stem in contact met alles wat in jou leeft. In dit onderzoeksgebied kan alles wat aan het licht komt erkend worden als jouw waarheid. In die erkenning opent zich een ruimte, kan er beweging ontstaan en kan jij tot expressie komen.

We werken met verschillende thema’s en kwaliteiten en via fysieke en andere oefeningen nodigen wij je uit om naar buiten te komen met jouw stem. Zo ontmoet je al zingend de vrijheid in jou die nooit verloren is gegaan.

Deze serie is voor iedereen toegankelijk die verlangt naar waarheid, vrijheid en de expressie daarvan en kan tevens heel goed dienen als een voorbereidend traject als je de 2-jarige opleiding tot stembevrijder Ode an die Freude overweegt.

Het is een serie van 7 dagen onder leiding van Sarah Jens en Anna Fernhout. Zij zullen de eerste en de laatste dag samen en de andere dagen afwisselend vorm geven aan het programma. Tevens verzorgt Anna de muzikale begeleiding
.
Heb je vragen of wil je overleggen over je deelname dan kun je contact opnemen met Sarah Jens via sarah.jens@jankortie.nl.

 

Praktische informatie

Locatie : Amsterdam Zuid
Data  
: vrijdagen 17 jan, 7 feb, 6 mrt, 3 april, 8 & 29 mei en 19 juni 2020
Tijden : 10-17 uur
Kosten : € 985
Aanmelding
: We ontvangen graag een korte motivatie voor je deelname via 
   info@jankortie.nl.