Ode Vooropleiding
   "Waarachtig geluk is een ruimte binnen in ons
waar alle ervaringen en gevoelens kunnen worden ontvangen"
Simon Parke
                                                                                           

Huist er een stembevrijder in jou?
 
Overweeg jij om je in te schrijven voor onze opleiding tot Stembevrijder® Ode an die Freude? Dan zou het raadzaam kunnen zijn om eerst de Vooropleiding te doen. Daarin maak je kennis met het vak en met de docenten, en vooral geef je ruimte aan je eigen proces, je zelfbewustzijn, je zingen. 
 
In de spanning tussen binnen en buiten schuilt jouw unieke lied.
 
Een Ďvrijí lied zingen, wat is dat? In het kader van deze Vooropleiding kan het antwoord luiden: als je dat wat je ervaart zingend kunt uiten. Dat is niet altijd gemakkelijk, want je komt ongetwijfeld allerlei oordelen tegen over je eigen zingen. Juist dan gaat het erom de spanning die je voelt te bezingen; precies daarin is jouw unieke lied hoorbaar. Dat maakt jouw muziek waarachtig en contactvol. 
 
 
Luisteren en geven

In het werken als stembevrijder cree®er je een open ruimte. Doordat jij luisterend aanwezig bent ontstaat de vrijheid en de verzachting waarin de ander zijn of haar lied kan zingen. En andersom: jouw lied komt meer en meer tot uiting als de ander liefdevol de ruimte vergroot.
De ene stembevrijder is de andere niet, dat kun je echt letterlijk nemen! Wij bieden een bedding waarin elke deelnemer zichzelf serieus kan onderzoeken. In de Vooropleiding verken je de drempels in jezelf die je ervan weerhouden jezelf helemaal te geven. Zowel in je zingen als in je luisteren. 

Lees meer over de Ode Vooropleiding >> 
   
Of vraag de folder aan via info@jankortie.nl.
 
OriŽntatiebijeenkomst
Eens per jaar, in het voorjaar, organiseren wij in Amsterdam een oriŽntatiebijeenkomst om je uitgebreid te informeren over onze opleidingen. Tevens kun je kennis kunt maken met onze docenten en (oud)studenten en je al je vragen stellen.