Onze docenten
Met gepaste trots stellen we graag onze docenten voor. Allemaal afgestudeerde stembevrijders, en toch allemaal anders. Ieder met een eigen kijk, een eigen invalshoek. Want zoals er geen twee mensen dezelfde stem hebben of hetzelfde kunnen zingen, zo zijn er ook geen twee stembevrijders die hetzelfde werken.
Wat onze docenten gemeen hebben is bevlogenheid en een grote betrokkenheid bij het werk en bij hun klanten. Ze zijn leraar en ze blijven leerling, want niemand is ooit uitgeleerd. Ze zijn zoals wij allemaal én getalenteerd én beperkt. Je voelt je ongetwijfeld bij de een meer thuis dan bij de ander, en dat zou niet anders kunnen.
Wij zijn heel blij dat ze voor ons werken, het zijn inspirerende mensen.
 
 
Sarah Jens
Kort nadat Sarah in 2007 haar opleiding tot stembevrijder bij ons had afgerond hebben we haar aangenomen als docent. Het is haar passie om heel precies mee te kijken en te luisteren naar wat waar is. In zingen is dat zo hoorbaar. Ze is niet op zoek naar oplossingen of prestaties, maar naar contact. Om daarin te zijn met alles wat zich aandient, zowel angst als liefde. In haar werk als stembevrijder helpt ze je met liefde en scherpte om wat gesloten is te openen en wat verhard is te verzachten.
De leidende gedachte in haar werk is:
 
Je bent al heel.

Sarah is full time bij ons in dienst. Ze is docente in de opleiding 'Ode an die Freude’. Daarnaast leidt ze de eendaagse stembevrijdings-workshops ‘Naar Binnen en Naar Buiten’, ‘Vrouw, Lijf en Stem' en 'De Stem van Woede en Wil'. Ook de series ‘Voluit Vrouw’ en ´De Stem van Liefde en Angst´zijn in haar handen. Je kunt bij Sarah ook terecht voor privélessen. Sarah is te bereiken via sarah.jens@jankortie.nl.

 
Chantal Goossens
Wie met Chantal werkt, wordt écht gezien. In liefdevolle veiligheid nodigt ze je uit om je te herinneren dat je volmaakt bent, precies zoals je bent. Het avontuur dat je met haar aangaat, leidt tot de ontdekking van jouw waarachtige stemgeluid.
De leidende gedachte in haar werk is:
 
Jouw lied wil gezongen worden!

Chantal is docente in de opleiding 'Ode an die Freude'. Ze leidt de weekenden 'De Vogel en het Hoogste Lied' en verzorgt ook de workshopserie 'Ruimte, Stem en Yoga'. Ze verzorgt de eendaagse workshop ‘Naar Binnen en Naar Buiten’ in Den Haag. Daar heeft zij een eigen praktijk voor stem en yoga:
www.chantalgoossens.nl. Chantal is te bereiken via chantal.goossens@jankortie.nl.

   

  
Marjo Brenters 
Marjo heeft haar praktijk in Breda De Stem van je Leven genoemd. Hierin komen haar passies voor het levensverhaal en het zingen samen. Zij nodigt haar klanten uit zichzelf te leren kennen door hun leven in alle aspecten te onderzoeken. Marjo zorgt voor een rustige, aandachtige bedding, waarin zij je meeneemt langs zowel de toppen als de dalen van je leven. Haar lichte toon zorgt voor de nodige humor. 
De leidende gedachte in haar werk is:
 
Kom maar in het licht!

Bij ons leidt Marjo de leergangen ‘Michelangelo’ en 'Goud!', en is ze docent in het Introductiejaar van de opleiding 'Od
e an die Freude'. Ze verzorgt ook de eendaagse workshop ‘Naar Binnen en Naar Buiten’ in Breda. Daar leidt ze ook een meerdaagse cursus rond zingen en autobiografisch schrijven: 'Het Lied van jouw Leven'.
Meer informatie over haar eigen praktijk op www.marjobrenters.nl. Marjo is te bereiken via marjo.brenters@jankortie.nl