Leven van Muziek & Leven van Talent
 
Leven van Talent
Eendaagse workshop o.l.v. Jan Kortie
 
 
Als je musicus bent, ben je een getalenteerd mens. En je hebt dat kennelijk bij jezelf herkend, anders was je geen musicus geworden. Lang niet alle mensen kennen hun eigen getalenteerdheid, dus als jij die wel kent mag je jezelf gelukkig prijzen. Of is jouw talent voor jou mogelijk zo vanzelfsprekend dat het je niet eens meer opvalt? 

Die kans is best groot, omdat je ongetwijfeld veel verkeert te midden van andere getalenteerden, musici of artiesten. Misschien vergelijk je jezelf met hen. En mogelijk levert die vergelijking spanning op. Ben je wel goed genoeg? Kun je de druk aan van optreden, van het hebben van een eigen praktijk. Kun je leven van je talent?
 
 
Datum        donderdag 23 november 2017
Tijden 10.00 - 17.00 uur
Kosten € 95*
Locatie  Amsterdam       
Aanmelden    via info@jankortie.nl of bel 020 - 6246404       
 

Leven van Muziek
Eendaagse workshop o.l.v. Jan Kortie 
 
Wie naar het conservatorium gaat is een gepassioneerd, en dus ook een kwetsbaar en sensitief mens. Je houdt van muziek, wordt er door geraakt. Je wilt verder komen, nog mooiere muziek maken. Maar die gepassioneerdheid komt onder druk te staan. Die druk was vaak op het conservatorium al voelbaar, misschien daarvoor ook al wel. De muziek die je maakte moest voldoen aan allerlei regels en werd beoordeeld. Er ontstond een sfeer van competitie. Je ging je best doen, je wilde niet falen. De spanning ging je mogelijk in de weg zitten. Hoe kun je dan vrijuit muziek maken? Als je ook nog moet leven van je muziek is het lang niet eenvoudig om je muziek echt te laten leven.

Meer over Le
ven van Muziek

Deze nascholingsworkshop is geaccrediteerd bij het Register Vaktherapie voor 7 punten.
  
Datum       
nnb                                 
Tijden 10.00 - 17.00 uur
Kosten € 95*
Locatie  Amsterdam       
Aanmelden  via info@jankortie.nl of bel 020 - 6246404