Opname 4e CD van 'Het Lied van de Ziel'

Het werd hoog tijd. De laatste cd met onze eigen mantra's is al weer ruim drie jaar geleden uitgebracht en sindsdien zijn er allerlei heerlijke nieuwe liederen ontstaan. We gaan dus onze vierde cd opnemen, natuurlijk weer in de Amstelkerk, en wel op zaterdag 7 april. 

Wie eerder heeft meegedaan aan opnamedagen van onze eerdere cdís zal het zich nog wel herinneren. De concentratie is op zoín dag enorm en daarmee wordt het een bijzondere ervaring. Wil je meezingen dan ben je van harte welkom. 

Er is wel een voorwaarde: alleen degenen die drie keer eerder met ons hebben meegezongen tijdens een mantra-avond Het Lied van de Ziel (in Amsterdam of elders) kunnen zich voor deze middag inschrijven.

De opnames duren van 13.00 uur tot maximaal 18.00 uur, halverwege is er een pauze. We vragen een entreebedrag van € 7,50. Dit doen we om de kans te verkleinen dat mensen zich op het laatste moment bedenken en toch niet mee komen doen, want dat is op een dag als deze heel vervelend. Van de inkomsten aan entreegelden bekostigen we alle consumpties van die dag, en een drankje na afloop.

Aanmelden
Bij het aanmelden zal je opvallen dat direct al de mannen van de vrouwen 'gescheiden' worden. Je snapt waarom: voor de cd is een goede balans natuurlijk van belang. Het kan dus zijn dat een van beide groepen eerder vol zit dan de andere. Lees ook even goed de informatie in onze bevestiging door die je ontvangt na je aanmelding.

Let op: wil je voor meerdere personen reserveren en kom je met zowel man(nen) als vrouw(en), dan moet je dus een aparte boeking doen voor de man(nen) en voor de vrouw(en).

Niet duidelijk? Neem dan even contact met ons op via 020-6246404.

Aanmelden gaat via online reserveren  (helemaal onderaan - nr. 22a: vrouwen, nr. 22b: mannen)